• Home
  • Praktijkgebieden
  • Onroerend goed en ruimtelijke ordening

Onroerend goed

Onroerend goed

Een goed functionerend kantoor- of bedrijfspand is essentieel voor de continuïteit van uw onderneming en vergt een aanzienlijke investering voor de langere termijn. Als u een kantoor- of bedrijfspand huurt of in uw bezit heeft, krijgt u (mogelijk) te maken met allerlei juridische aspecten zoals huur- en koopcontracten, verborgen gebreken en ontbinding. Van Dam & Kruidenier zorgt dat deze zaken goed zijn geregeld zodat u zich volledig op uw onderneming kunt richten.

Ook professionele partijen in de bouw- en vastgoedsector, zoals projectontwikkelaars, aannemers en makelaars hebben te maken met uiteenlopende juridische onderwerpen en problemen. De belangen en bedragen zijn vaak groot en de margin of error klein. Kleine details kunnen grote winst of juist verlies tot gevolg hebben. Van Dam & Kruidenier rekent een groot aantal partijen in deze sector tot haar cliëntenkring en staat hen bij op het gebied van advisering, contractmanagement en procederen.

Vragen? Gülay Kara en Bram Marcus helpen u graag verder.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 84365528
BTW-nummer: NL 86384777B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Derdengelden

Fairway advocaten kan geen derdengelden ontvangen omdat zij niet beschikt over een Stichting Derdengelden.

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Fairway advocaten nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer