Vacatures

Interesse in werken bij Van Dam & Kruidenier | Fairway advocaten? We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team te versterken.

Bij Van Dam & Kruidenier willen we goed zijn in wat we doen. Tegelijkertijd weten we dat er een leven naast het werk is. Daarom doen we er veel moeite voor om kwaliteit en gezelligheid samen te laten gaan. Dat wil overigens niet zeggen dat wij niet blijven werken als dat noodzakelijk is. Wij leveren daarmee topkwaliteit zonder in te leveren op de gezelligheid van een klein kantoor: the best of both worlds.

We bieden onder meer:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • de dynamiek van een gespecialiseerd en vooruitstrevend kantoor;
  • gedreven collega's;
  • een aangename sfeer en de juiste team spirit

Juridische vacatures

Onze advocaat-stagiaires krijgen een gedegen en persoonlijke opleiding en werken in een goede sfeer. Je kunt je bij ons bekwamen in meerdere rechtsgebieden, zoals het transportrecht, het handelsrecht, verzekeringsrecht en arbeidsrecht.

Spreken het karakter en de rechtspraktijk van Van Dam & Kruidenier Advocaten jou aan, heb jij je studie rechten (bijna) afgerond en ben je een ondernemend en actief persoon met goede juridische en sociale vaardigheden? Mail dan je brief, c.v. en cijferlijst naar bienfait@damkru.nl.

Studentstage

Wij bieden gevorderde studenten de mogelijkheid om een studentstage te lopen bij ons kantoor. Het doel van de studentstage is om de student in korte tijd kennis te laten maken met de advocatuur en met ons kantoor. Tijdens de studentstage word je gedurende één of twee maanden door ervaren medewerkers en partners betrokken bij lopende dossiers. Hij of zij zal je verzoeken om onderzoek te doen, notities op te stellen en processtukken op te stellen. Daarnaast ga je natuurlijk mee naar zittingen, besprekingen en kantooruitjes..

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Aniek Thissen, de student-stagebegeleider van ons kantoor; per e-mail via thissen@damkru.nl of per post t.a.v. Aniek Thissen, postbus 4043, 3006 AA Rotterdam. Bij sollicitaties graag een c.v. en cijferlijst meesturen.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 84365528
BTW-nummer: NL 86384777B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Derdengelden

Fairway advocaten kan geen derdengelden ontvangen omdat zij niet beschikt over een Stichting Derdengelden.

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Fairway advocaten nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer