Vacatures

Interesse in werken bij Van Dam en Kruidenier? We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team te versterken.

Bij Van Dam & Kruidenier willen we goed zijn in wat we doen. Tegelijkertijd weten we dat er een leven naast het werk is. Daarom doen we er veel moeite voor om kwaliteit en gezelligheid samen te laten gaan. Dat wil overigens niet zeggen dat wij niet blijven werken als dat noodzakelijk is. Wij leveren daarmee topkwaliteit zonder in te leveren op de gezelligheid van een klein kantoor: the best of both worlds.

We bieden onder meer:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • de dynamiek van een gespecialiseerd en vooruitstrevend kantoor;
  • gedreven collega's;
  • een aangename sfeer en de juiste team spirit

ADVOCAAT-MEDEWERK(ST)ER – breed handels- en ondernemingsrecht

Wie zijn wij?
Van Dam & Kruidenier (opgericht in 1909) is een van de oudste advocatenkantoren in het arrondissement Rotterdam. De wortels van ons kantoor liggen in de binnenvaart, maar onze cliënten komen inmiddels ook uit vele andere “droge” branches.
Wij staan ze bij op vele gebieden: naast de traditionele natte praktijk en internationale handel gaat het vaak om advies en bijstand op breed ondernemingsrechtelijk vlak, maar ook vastgoed en (droog en nat) bouwrecht.

Van Dam & Kruidenier is bewust een kleinschalig kantoor. Wij kennen onze cliënten, onze cliënten kennen ons en we zijn in veel gevallen de huisadvocaat, aan wie de dagelijkse zorgen van een ondernemer worden voorgelegd.
Om onze cliënten ook internationaal te kunnen bedienen zijn wij actief en betrokken lid van Eurojuris International. Daarmee beschikken wij over een van de grootste advocatennetwerken in Europa, met meer dan 6000 advocaten in Europa en op alle andere continenten. Nationaal en internationaal staan we voor de Rotterdamse mentaliteit: handen uit de mouwen dus!

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde stage en bent breed geïnteresseerd: (internationale) commerciële contracten, vastgoed, rechtspersonen, MKB-overnames, het komt bij ons allemaal voorbij. Het zou daarom mooi zijn als je al enige jaren ervaring hebt op het gebied van het handels- en ondernemingsrecht en niet terugschrikt voor een gevarieerde praktijk. Je staat je mannetje of vrouwtje en durft je mening te geven, zowel intern als extern. Dat je Engels vloeiend spreekt en schrijft hoeven we niet uit te leggen, Duits of Frans is natuurlijk mooi meegenomen. Maar vooral moet je er zin in hebben om in een klein team op hoog niveau voor leuke cliënten te werken.

Wat bieden wij?
We kunnen hier de gebruikelijke ronkende HR-teksten schrijven over marktconforme arbeidsvoorwaarden, work-life balance, een goed bereikbaar kantoor aan de rand van Rotterdam, internationale samenwerking enzovoort. Allemaal waar, maar liever dan het hier op te schrijven zien we dat je de telefoon pakt en met Stephan of Aniek belt. Zij werken hier al een tijdje en kunnen je vertellen wat het inhoudt om bij “Damkru” te werken. Je kunt ze bereiken op 010 – 2 88 88 16 (Aniek Thissen) en 010 – 2 88 88 32 (Stephan Geense).

Meteen solliciteren?
Stuur dan een e-mail aan Bram Marcus (marcus@damkru.nl) en leg uit waarom jij hier graag zou willen werken en wij de kans niet zouden mogen missen nou juist jou aan te nemen. CV en cijferlijst erbij natuurlijk. Veel succes!

Juridische vacatures

Onze advocaat-stagiaires krijgen een gedegen en persoonlijke opleiding en werken in een goede sfeer. Je kunt je bij ons bekwamen in meerdere rechtsgebieden, zoals het transportrecht, het handelsrecht, verzekeringsrecht en arbeidsrecht.

Spreken het karakter en de rechtspraktijk van Van Dam & Kruidenier Advocaten jou aan, heb jij je studie rechten (bijna) afgerond en ben je een ondernemend en actief persoon met goede juridische en sociale vaardigheden? Mail dan je brief, c.v. en cijferlijst naar bienfait@damkru.nl.

Studentstage

Wij bieden gevorderde studenten de mogelijkheid om een studentstage te lopen bij ons kantoor. Het doel van de studentstage is om de student in korte tijd kennis te laten maken met de advocatuur en met ons kantoor. Tijdens de studentstage word je gedurende één of twee maanden door ervaren medewerkers en partners betrokken bij lopende dossiers. Hij of zij zal je verzoeken om onderzoek te doen, notities op te stellen en processtukken op te stellen. Daarnaast ga je natuurlijk mee naar zittingen, besprekingen en kantooruitjes..

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Aniek Thissen, de student-stagebegeleider van ons kantoor; per e-mail via thissen@damkru.nl of per post t.a.v. Aniek Thissen, postbus 4043, 3006 AA Rotterdam. Bij sollicitaties graag een c.v. en cijferlijst meesturen.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
+31 (0)10 - 288 8828
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 24466931
BTW-nummer: NL 005202280B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Van Dam & Kruidenier nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer