VAN DAM & KRUIDENIER ADVOCATEN BEGELEIDT OVERNAME DUBBELMAN GROEP DOOR FRANSE SOGESTRAN

Na een overname in de bouwsector eerder dit jaar (*), heeft Van Dam & Kruidenier Advocaten opnieuw een overname begeleid, ditmaal in de binnenvaartsector: eind juli is de overname van de Dubbelman Groep door Sogestran geformaliseerd. De naam Dubbelman Container Transporten blijft bestaan.

Dubbelman is met het vervoer van ongeveer een miljoen ton lading per jaar een van de grotere spelers in het containervervoer op, langs en via de (Boven-)Rijn. De binnenvaartrederij, opgericht door Ad Dubbelman en nu mede geleid door zoon Petric Dubbelman, telt ongeveer vijftig werknemers. In 1999 nam de rederij het eerste koppelverband in gebruik, de Camaro/Camaro I. Later is de vloot uitgebreid tot 14 schepen die eveneens de naam Camaro - voorzien van een Romeins cijfer - dragen.

Sogestran is een Frans familiebedrijf met circa 600 werknemers en een jaaromzet van rond de 180 miljoen euro. Haar vloot bestaat uit meer dan 200 schepen, waaronder een aantal zeegaande RoRo-carriers.

De Dubbelman Groep werd geadviseerd door een team van Van Dam & Kruidenier Advocaten (Bram Marcus, Gülay Kara, Frits Bienfait en Aniek Thissen) in samenwerking met Schot Accountants en Jocabo Bedrijvenadvies. Sogestran werd geadviseerd door Flynth.

(*) zie deze link

 

Over de auteur

aniek thissen

Aniek Thissen

Advocaat

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 84365528
BTW-nummer: NL 86384777B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Derdengelden

Fairway advocaten kan geen derdengelden ontvangen omdat zij niet beschikt over een Stichting Derdengelden.

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Fairway advocaten nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer