Thara Maas

Juridisch medewerker

+31 10 2 88 88 34
maas@damkru.nl

Laat hier uw bericht achter:
Vul uw naam in aub
Vul een geldig e-mailadres in aub
Vul uw telefoonnummer in aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Thara heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar zij de Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Maritime and Transport law heeft afgerond. Gedurende de master heeft Thara kennis gemaakt met internationale aspecten en regelgeving omtrent transport- en vooral maritiem recht. Haar scriptie schreef ze over de analoge toepassing van piraterij op cyberaanvallen in geval van aansprakelijkheid binnen een bevrachtingsovereenkomst. Tijdens haar studie heeft Thara gewerkt als student-assistent op de sectie handelsrecht en stage gelopen bij een advocatenkantoor in Rotterdam.

Thara is sinds september 2019 werkzaam bij Van Dam & Kruidenier Advocaten als juridisch medewerker. Haar doel is om door te leren zodat zij in de toekomst zelf als advocaat op het gebied van maritiem recht cliënten kan voorzien van adviezen, geschillen kan beslechten en, indien nodig, kan procederen.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
+31 (0)10 - 288 8828
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 24466931
BTW-nummer: NL 005202280B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Van Dam & Kruidenier nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer