Peter van Dam

Advocaat / partner

+31 10 2 88 88 03
PvD@damkru.nl

Laat hier uw bericht achter:
Vul uw naam in aub
Vul een geldig e-mailadres in aub
Vul uw telefoonnummer in aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Praktijkgebieden: Binnenvaart en transportAansprakelijkheid en verzekeringen, Contracten en algemene voorwaarden

Peter richt zich in zijn praktijk op het binnenvaart- en transportrecht, aansprakelijkheid en verzekeringen, contracten en algemene voorwaarden. Hij treedt voornamelijk op voor binnenvaartondernemers en hun verzekeraars.

Met zijn ruime ervaring in het binnenvaart- en algemene civiele recht is hij een vraagbaak voor schippers. Hij adviseert over een breed scala aan onderwerpen, zoals problemen met de (ver)koop of (ver)huur van een schip, aanvaringen, beslaglegging, stuwadoorsschades, boetes in verband met bemanning of rusttijden, reparatiegeschillen, aanspraken op vracht en overliggelden, dekkingsgeschillen, ladingschades, geschillen binnen de scheepvaartonderneming. Peter weet raad met deze en aanverwante kwesties. Indien een geschil zich niet door overleg laat oplossen, mag Peter graag procederen.

Na zijn studie aan de Universiteit Utrecht is Peter in 1999 bij Van Dam & Kruidenier Advocaten in dienst getreden. Sinds 2009 is hij als partner verbonden aan kantoor.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
+31 (0)10 - 288 8828
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 24466931
BTW-nummer: NL 005202280B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Van Dam & Kruidenier nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer