Papis Seck

Advocaat

+31 10 2 88 88 34
Seck@damkru.nl

Laat hier uw bericht achter:
Vul uw naam in aub
Vul een geldig e-mailadres in aub
Vul uw telefoonnummer in aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Praktijkgebieden: Binnenvaart en transportAansprakelijkheid en verzekeringen, Contracten en algemene voorwaardenDebiteuren

Papis voert een gespecialiseerde praktijk gericht op haven, logistiek en (internationale) handel. Hij adviseert en – indien nodig – procedeert zowel in civiele procedures als in (internationale) arbitrage op het gebied van koop-, vervoer- en verzekeringsrecht. Hij heeft diepgaande kennis van en ruime ervaring in scheepsbeslag en internationaal privaatrecht.

Hij treedt voornamelijk op voor reders, vervrachters, bevrachters, zeevervoerders, wegvervoerders, binnenvaartondernemers, alsook voor hun verzekeraars en voor diverse Nederlandse en buitenlandse handelsondernemingen.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van brede juridische kennis in het handelsverkeersrecht, sterk analytisch vermogen en een praktische – Rotterdamse – aanpak waarbij de belangen van de cliënt altijd voorop staan. Hij beschikt over een uitgebreide taal- en cultuurkennis waardoor hij vrij gemakkelijk met partijen uit verschillende culturen kan omgaan.

Papis is van oorsprong Franstalig en heeft verschillende studies afgerond: Maîtrise en Sciences Juridiques (UCAD - Sénégal), Diplôme d’Études Supérieures Spécialisées (Université Aix-Marseille III - Frankrijk), Doctoraal Nederlands recht (Universiteit van Amsterdam) en Doctoraat (Erasmus Universiteit Rotterdam).
Hij is in 2011 gepromoveerd op het gebied van bevrachtingen en cognossementen. Kort daarna is hij in dienst getreden bij Van Dam & Kruidenier Advocaten. Daarvoor was hij bijna 10 jaar werkzaam als transportjurist bij een groot verzekeringsbedrijf.

Papis is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht, en van “l’Association Française du Droit Maritime”. Hij publiceert jaarlijks de “Revue de jurisprudence maritime néerlandaise” in het toonaangevende Frans vakblad “Le Droit Maritime Français”

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
+31 (0)10 - 288 8828
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 24466931
BTW-nummer: NL 005202280B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Van Dam & Kruidenier nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer