Betty Meeuwisse

Advocaat

+31 10 2 88 88 03
Meeuwisse@damkru.nl

Laat hier uw bericht achter:
Vul uw naam in aub
Vul een geldig e-mailadres in aub
Vul uw telefoonnummer in aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Praktijkgebieden: Debiteuren, Onroerend goed en ruimtelijke ordening

Betty voert een algemene praktijk en houdt zich voornamelijk bezig met handels- en contractenrecht, vastgoedrecht, (economisch) strafrecht en vervoerrecht.
Zij treedt onder meer op voor bouw- en aannemingsbedrijven, banken, scheepvaartbedrijven en (vermogende) particulieren. De afgelopen jaren heeft Betty ruime ervaring opgedaan in het voeren van civiele procedures en arbitrages, het adviseren voor en na gerechtelijke procedures, het opstellen en beoordelen van een breed scala aan (commerciële) contracten en het bijstaan van particulieren en ondernemers in strafrechtelijke kwesties.
Betty’s werkwijze kenmerkt zich door een vriendelijke doch strikte aanpak, waarbij altijd wordt gestreefd naar een praktische oplossing. Betty deinst evenwel niet terug voor (juridische) moeilijkheden en is volhardend in haar aanpak.

Betty is in 2012 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in de afstudeerrichting handelsverkeersrecht. Haar scriptie schreef zij over het Nederlandse pand- en retentierecht en de Engelse ‘lien’ van de expediteur. Tijdens haar studie heeft Betty zich als vrijwilliger en bestuurslid ingezet voor de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Rotterdam en voor de oprichting van de Vereniging Vervoerrecht Studenten (thans Trade & Transport Law Association). Daarnaast is zij geruime tijd werkzaam geweest als griffier bij de rechtbank Rotterdam.

Betty is sinds januari 2013 in dienst bij Van Dam & Kruidenier Advocaten en is eind februari 2013 als advocaat beëdigd.

Betty is lid van Jurismus, de jongerentak van het internationale netwerk van advocatenkantoren Eurojuris en Legally Young’R. In haar vrije tijd is Betty vaak te vinden in de sportschool, waar zij als fanatiek vechtsportster aan thaiboksen doet.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
+31 (0)10 - 288 8828
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 24466931
BTW-nummer: NL 005202280B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Van Dam & Kruidenier nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer