Aniek Thissen

Advocaat

+31 10 2 88 88 14
Thissen@damkru.nl

Laat hier uw bericht achter:
Vul uw naam in aub
Vul een geldig e-mailadres in aub
Vul uw telefoonnummer in aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Praktijkgebieden: Debiteuren, Personeel en arbeid

Aniek voert een gevarieerde advies- en procespraktijk waarin zij zich onder meer bezighoudt met arbeidsrecht, contractenrecht en algemene voorwaarden, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, internationaal handelsrecht en transportrecht.

Zij treedt op voor (uitzend)ondernemingen, werkgevers en werknemers die actief zijn in de binnenvaart-, bouw- en transportsector. Naast scheepvaartondernemingen gaat het onder andere om bedrijven die specialistische producten voor de scheepvaart produceren, leveren en repareren (zoals navigatiesystemen, motoronderdelen en scheepsinterieur). Aniek stelt (arbeids)contracten op en adviseert en procedeert over ontslag, concurrentiebeding en zieke werknemers. Daarnaast adviseert Aniek verzekeraars en verzekerden inzake dekkingsgeschillen en aansprakelijkheidskwesties.

Anieks werkwijze kenmerkt zich door haar grondige aanpak en zij is in staat om een juridisch ingewikkelde kwestie op eenvoudige wijze aan haar cliënt uit te leggen. Zij kan zich goed in haar cliënt verplaatsen en stelt het (commerciële) belang van de cliënt centraal.

Aniek heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen waar zij zowel de master Internationaal en Europees Recht als de master Nederlands Recht, afstudeerrichting Handelsrecht heeft gevolgd. In het kader van de master Internationaal en Europees recht heeft zij een half jaar gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven, België. Haar scripties schreef zij over de Europese regelgeving met betrekking tot staatssteun respectievelijk de zorgplicht van de assurantietussenpersoon. Tijdens haar studie heeft Aniek gewerkt in een rechtswinkel.

Aniek is beëdigd in 2010 en is sinds maart 2015 werkzaam bij Van Dam & Kruidenier Advocaten. Hiervoor is zij ruim vier jaar werkzaam geweest als advocaat op een middelgroot kantoor in Rotterdam.

Aniek is bestuurslid van Jurismus, de jongerentak van het internationale netwerk van advocatenkantoren Eurojuris. Daarnaast is zij lid van Legally Young’R en Young InSurance. Verder speelt Aniek sinds 2011 in het gemixte bedrijfshockeyteam van de Rotterdamse balie, de Rotterdamse Balie Combinatie.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 84365528
BTW-nummer: NL 86384777B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Derdengelden

Fairway advocaten kan geen derdengelden ontvangen omdat zij niet beschikt over een Stichting Derdengelden.

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Fairway advocaten nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer